EvoHost Gazduire web site, Inregistrare domenii .ro .com, Web Hosting in Romania
     
   
     
 
CPanel - administrare cont
 
cpanel Toate conturile de gazduire beneficiaza de control panel CPanel in limba romana.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
SiteBuilder
 
Inclus GRATUIT in fiecare pachet
 
sitebuilder Aplicatia va permite realizarea site-ului dvs. in cateva minute fara cunostinte de programare.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
Garantie 30 de zile
 

Pentru a va demonstra calitatea serviciilor noastre de gazduire va oferim garantie neconditionata 30 de zile. Daca nu sunteti multumit de calitatea serviciilor de gazduire in primele 30 de zile de la activarea contului, va vom returna toti banii. Fara intrebari. Fara conditii.
Garantia nu se aplica si celorlalte servicii oferite de noi. Acestea includ, dar nu sunt limitate la: inregistrare domenii, certificate SSL, web design, intretinere site. Conturile care sunt suspendate datorita incalcarii contractului de gazduire nu beneficiaza de aceasta garantie.

Renuntarea la servicii
Renuntarea la serviciile comandate se poate face oricand in primele 30 de zile de la activarea contului, urmand procedura de mai jos.

Trimiteti prin fax la nr 021-380.27.49 sau prin email la plati@evohost.ro urmatoarele documente:
1) Cerere de reziliere a contractului de gazduire conform conditiilor de garantie, stampilata si semnata de persoana imputernicita prin contract.
2) Copie dupa Certificatul de Inmatriculare al societatii dvs.
3) Copie dupa actul de identitate al persoanei care semneaza cererea.

Toate cererile de renuntare sunt procesate in 48h de la primirea documentelor de mai sus. Din acel moment vom sterge datele dvs. din sistemul nostru si vom inceta emiterea de facturi. Cererile incomplete, care nu contin toate documentele cerute mai sus, nu vor fi luate in considerare din motive evidente de securitate.

IMPORTANT: Asigurati-va ca aveti copii de siguranta ale site-ului dvs., bazelor de date si mesajelor de email inainte de a trimite cererea de renuntare. Dupa ce primim cererea, toate fisierele din contul dvs. vor fi sterse definitiv. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale pierderi de date cauzate datorita stergerii contului dvs.

 


 
     
RedHat Apache Server PHP Zend MySql CPanel Control Panel
   
     
   Politica de Utilizare Acceptabilă | Politica de Confidenţialitate | Politica Utilizare Cookie-uri | Garanţie 30 de zile
© 2006-2018 evohost.ro. Un serviciu Croif.ro.