EvoHost Gazduire web site, Inregistrare domenii .ro .com, Web Hosting in Romania
     
   
     
 
CPanel - administrare cont
 
cpanel Toate conturile de gazduire beneficiaza de control panel CPanel in limba romana.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
SiteBuilder
 
Inclus GRATUIT in fiecare pachet
 
sitebuilder Aplicatia va permite realizarea site-ului dvs. in cateva minute fara cunostinte de programare.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
Infrastructura
 

Servere Intel Dual Xeon
Serverele noastre sunt echipate cu procesoare Dual Intel Xeon cu 2-4 GB RAM si hard-disk-uri protejate cu tehnologia RAID oferind puterea, versatilitatea si stabilitatea necesare rularii in conditii excelente.

Raid Disk Mirroring
RAID este acronimul pentru Redundant Array of Independent Disks si se foloseste pentru duplicarea "in oglinda" a datelor de pe doua disk-uri pentru a asigura integritatea acestora. Aceasta metoda protejeaza impotriva pierderii datelor prin trecerea automata pe celalalt disk, in cazul defectarii unuia dintre hard-disk-uri, fara a fi nevoie de recuperarea datelor dintr-un backup.
De asemenea, tehnologia RAID ofera rate de citire de doua ori mai rapide pentru a creste performanta. Cand sunt prezente mai multe cereri pentru aceleasi date, acestea pot fi distribuite intre cele doua hard-disk-uri, in acest fel readucandu-se timpul de raspuns pentru accesul la date.

Sistem de operare Linux
Toate serverele noastre folosesc sistemul de operare RedHat Linux. Linux este unul dintre cele mai populare sisteme de operare pentru servere datorita scalabilitatii si datorita faptului ca este cel mai stabil sistem de pe piata.

Datacenter
Serverele EvoHost.ro se află în Bucureşti - Romania colocate în DataCenter-ul GTS Telecom. DataCenter-ul este echipat cu tehnologii de ultimă oră care asigură securitatea fizica deplină a echipamentelor: sursă de curent neîntreruptibilă, sisteme de monitorizare a mediului (instalaţii de climatizare), redundanţa alimentării cu energie electrică (generatoare), backup-uri de conexiune, reţea fibră optică şi multe altele.

Un punct forte este şi viteza în RoNIX dat fiind faptul că reţeaua în care se află serverele EvoHost.ro este conectată direct la RoNIX.

GTS Romania
Reteaua GTS Telecom Romania


GTS Europe
GTS Telecom opereaza o retea externa de 25Gbps

 
     
RedHat Apache Server PHP Zend MySql CPanel Control Panel
   
     
   Politica de Utilizare Acceptabilă | Politica de Confidenţialitate | Politica Utilizare Cookie-uri | Garanţie 30 de zile
© 2006-2018 evohost.ro. Un serviciu Croif.ro.